Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2024

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2024, nummer 50

Nieuwsbrief 50 Voorjaar/Zomer 2024 van Nagelstudio KiKi Nails
• Trends •
Langzaam komen ze eraan… dagen waarop de zon zich vaker laat zien, de knoppen weer aan de bomen zitten en je het getjilp van de vogels kunt horen.

Wij verlangen naar het voorjaar en de zomer met nieuwe kleuren, en kleur is onze specialiteit! Geen kleur te gek of wij hebben het wel. Kan je niet kiezen, dan helpen wij je graag met advies.

Revival of the 80’s... er komt weer verandering aan en vele van ons kennen deze al; big hair, big shoulders, ultra shine en getoupeerd haar. Dus voel je vrij om te combineren met de oude stijlen uit de tachtiger jaren. Alle modehuizen combineren met oversized colberts in combinatie met chrome en kant. Alles mag weer goed in beeld en hoeft niet meer zo sereen of ingetogen klassiek als de afgelopen jaren. Ook de puntjes in de enkellaarsjes zijn weer terug, en de loafer doet zijn entree. Dus voel je vrij en kleur vooral buiten de randjes.

• Spa Manicure & Spa Pedicure • Have A Chill Day •
Hoe heerlijk is het om eens eerder van je werk weg te gaan en een wel verdiende Spa Pedicure te boeken samen met een collega of vriendin. Genieten van een warm bad met zeezout vol met mineralen en een voetenscrub met zachte geurtonen. Met een keuze uit zoveel kleuren CND Shellac waarbij drogen niet nodig is en je gelijk je favoriete terras kan pakken met een heerlijke cocktail. elke vrouw ziet er toch graag stralend uit? En het voordeel van CND Shellac op de teennagels is dat het tot wel zes weken perfect blijft zitten, ook op het strand met zand tussen je tenen.
CND Pro Skincare

CND Pro Skincare is een complete nieuwe lijn van prebiotisch verrijkte Spa Manicure en Spa Pedicure producten voor een gezonder uitziende huid; zoals de Callus Smoother, Mineral Bath, Exfoliating Sea Salt Scrub, Intensive Hydration Treatment, allemaal producten die zijn Uitgebalanceerd voor handen & voeten.

• CND Shellac vs Gelish vs The GelBottle •
Gelish kwam voor de lente met de Lace Is More collectie; kleuren geïnspireerd door de weelderige subtiliteit en vrouwelijkheid van kant.
Gelish Lace is More
CND laat van zich horen met een prachtige lente collectie Across The Mani-Verse met zachte tonen die horen bij dit seizoen, een stemmingsverhogend palet dat een reis biedt door grillige kleuren,

Ook The Gelbottle stopt niet als het om nieuwe kleuren van haar gel polish gaat dus kom en geniet van de voorpret met het uitkiezen van iets nieuws zoals de Daisy’s Diner collectie!

• The GelBottle ProForm •
The GelBottle heeft een prachtig nieuw product ProForm, een HEMA vrije lijn ter ondersteuning van je natuurlijke nagels maar waarmee je ook nagels kunt verlengen, natuurlijk te combineren met meer dan 300 kleuren Gellak. Wil je liever iets wat bijna onzichtbaar is kies dan voor de Clear Builder CND PlexiGel, of nog dunner de Shaper van CND voor alleen dat ultradunne verstevigingslaagje gecombineerd met kleur of een simpele Glow met Mermaid.

• Biab Nagels (CND Plexigel, The GelBottle) •
Biab is niet meer weg te denken, het leent zich uitstekend om een mooie natuurlijke nagel te maken die gelijk de nagel verstevigd en zorgt dat deze rustig onderhoudsvrij kan groeien, zonder dat er steeds stukjes chippen.
Biab nagels, CND Plexigel, The GelBottle
Biab en Nail Art blijft een ijzersterke combinatie, zowel The GelBottle (TGB) als CND PlexiGel blijven uitbreiden met fantastische kleuren. Zoek je uitgebreide Nail Art neem dan je eigen idee mee op kijk in ons lookbook.


een hele fijne zomer gewenst!

Nagelstudio KiKi Nails, The Eyelash Bar & Tutti Colori Nail Bar
CND Shellac Rhythm & Heat collectie