Tutti Colori Nail Bar Amsterdam

Tutti Colori Nail Bar Amsterdam • Manicure, Pedicure & Gellak

Ook Amsterdam kan nu gaan genieten van de volgende generatie nagelstudio!

De derde vestiging van Nagelstudio KiKi Nails is de tweede color Nail Bar van Nederland met ook hier heel, heel veel kleur van Gelish Gel Polish, alle kleuren CND Shellac en hun bijbehorende Vinylux nagellak.

Je kunt er terecht voor Kunstnagels (Acrylnagels, Gelnagels, Brisa Gel, PolyGel), Biab nagels (CND Plexigel, TGB - The GelBottle) en Wimperextensions maar het accent ligt vooral op Gel Polish in combinatie met (Spa) Manicure en (Spa) Pedicure.

Evenals Nagelstudio KiKi Nails is ook Tutti Colori Nail Bar Amsterdam een officiele CND™ SHELLAC™ Certified Salon. Dat geeft je de zekerheid van een professionele behandeling en gebruik van de echte superieure CND producten.

Spa Manicure
De meer dan zes meter lange Spa Manicure nailbar van Tutti Colori Nail Bar is uniek in Nederland; er is voor vijf mensen tegelijkertijd ruimte voor een Biab, Kunstnagel, Gellak, Biab of Spa Mancure behandeling. De nail bar heeft drie natuurstenen Spa Manicure bakken waardoor iedere klant kan genieten van de ultieme Spa Manicure ervaring.

tutti colori nail bar amsterdamChristian Louboutin nagellak, CND Shellac Gel Polish en Caption nagellak

Nagellak specialist
Bij Tutti Colori Nail Bar wordt gewerkt met hele bijzondere nagellakken. De nieuwste generatie nagellak is net als Gellak langdurig draagbaar (enkele dagen chipvrij); CND VINYLUX™ is tot maximaal 10 dagen chipvrij en niet alleen voor behandelingen maar ook voor verkoop beschikbaar.

Bij Tutti Colori is zelfs de gewone nagellak heel bijzonder; er is ruim keuze aan kleuren uit de zeer exclusieve Christian Louboutin nagellak lijn.

Spa Pedicure
In deze nieuwe vestiging kon een echte Spa Pedicure bank natuurlijk niet ontbreken. Het is een gigantische lounge bank geworden waar je al van geniet als je er alleen al naar kijkt, een echte Power Pedicure bank voor vijf mensen tegelijkertijd!

Er hebben inmiddels al diverse groepjes van genoten, van het uitzicht op de gezellige van Baerlestraat, van de bank zelf en van de behandeling met de superieure producten van CND Spa Pedicure.

Een afspraak maken is niet nodig, maar om onnodig wachten te voorkomen wel handig. Als je een afspraak wilt maken kun je dat doen door te bellen met 020 - 737 2322 of op deze website via de link Afspraak boeken

You do not need to make an appointment, but if you want to avoid unnecessary waiting please make an appointment by calling 020 - 737 2322 or on this website via the link Book now


Nail Bar Tutti Colori Amsterdam
van Baerlestraat 87
1071 AT Amsterdam

020 - 737 2322
Maandag11:00 - 19:00 uur
Dinsdag09:00 - 19:00 uur
Woensdag09:00 - 19:00 uur
Donderdag09:00 - 19:00 uur
Vrijdag09:00 - 19:00 uur
Zaterdag09:00 - 18:00 uur
Zondaggesloten

Om een route te plannen naar Tutti Colori Nail Bar Amsterdam kunt u gebruik maken van Google Maps.

• Klantbeoordelingen

Waardering: 4.2 - 1811 beoordelingen

Klanten die Tutti Colori Nail Bar Amsterdam bezochten gaven de volgende beoordelingen:

(4.5/5)

Hele goede verzorging en servie

Bezocht op zaterdag 13 juli 2024 vestiging Tutti Colori Nail Bar Amsterdam in Amsterdam voor Wimperextensions (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Goed Service Goed Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed
Meer beoordelingen bekijken