Gellak

Nagelstudio KiKi Nails • Gellak

De nagelbranche maakt met regelmaat grote innoverende sprongen voorwaarts, waren we in 2008 al diep onder de indruk van de eerste generatie Gellak, doet Creative Nail Design (CND) er sinds 2010 een schepje bovenop met wat inmiddels wordt gezien als de onverslaanbare ferrari onder de onder de gellakken Shellac nagellak! - On like Polish, Wears like Gel and Off in minutes.

Wat is Gellak?
Gelac, Gelacq, Gelacquer, Color Gel, GelColor, Gel Polish, Gelish van Hand and Nail Harmony, CND Shellac nagellak, CND Shellac nagels en ook Gellak zijn allemaal verschillende namen voor Soak Off Gel. Gel of Gelnagels kun je normaal niet afweken in Aceton, de nieuwe generatie gels wel, vandaar de aanduiding Soak Off (afweekbaar). De innovatieve revolutie van de afgelopen jaren is dat Soak Off Gel wordt gepresenteerd als kleurlak waardoor het lijkt op gewone nagellak.

gellak - de nieuwe manier van nagels lakkenGellak - de nieuwe manier van nagels lakken voorbeelden van de eerste CND Shellac Nagellak kleuren

Hoe werkt Gellak?
Vrijwel alle Soak Off Gels -voor het gemak Gellak- werken volgens hetzelfde principe, eerst wordt een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en tot slot een toplaag (topcoat). Uitharding van iedere laag gebeurt met een UV lamp. Het resultaat van de lagen samen zorgt voor twee zaken: versteviging van de natuurlijke of kunstnagel en als een bijna onslijtbare vervanger van gewone nagellak.

Hoe lang blijft Gellak perfect zitten?
Gellak is dus geen normale nagellak maar een dunne kleurlak op gelbasis die uithardt onder de UV lamp waardoor de kleur twee tot drie weken perfect blijft zitten zonder te chippen (afbladderen van de nagellak). Op de teennagels blijft Gellak zelfs zes tot acht weken perfect.

De Gellakken hebben de afgelopen tijd alle records gebroken, alle -grote- fabrikanten hebben inmiddels een eigen variant met verschillende namen. Het zijn fantastische producten voor alle vrouwen met of zonder kunstnagels.

Voor welk merk moet ik kiezen?
Ieder jaar kiezen duizenden professionele nagelstylisten over de hele wereld de beste producten uit van alle merken. In de categorie Gellak staat CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color al jaren op nummer één afwisselend in ranking gevolgd door Gelish van Hand and Nail Harmony, sinds kort heeft ook The GelBottle Gel Polish (bekend van zijn Biab) zich toegevoegd. Deze merken onderscheiden zich in kwaliteit duidelijk van alle andere merken, onderling verschillen ze voornamelijk in kleuraanbod, alleen CND Shellac is zonder vijlen te verwijderen (100% Soakable), bij de andere merken moet eerst met licht opvijlen de zogenaamde seal worden doorbroken. Wij bieden graag een hoogwaardig product en werken daarom uitsluitend met deze top merken.

CND Shellac
Heeft de afgelopen jaren prijs na prijs gekregen en wordt gezien als de beste gellak onder de gellakken, lees verder op CND Shellac

cnd shellac nagellak kleurenVoorbeelden van CND Shellac Nagellak kleuren en kleurcombinaties waaruit je kunt kiezen bij Nagelstudio KiKi Nails

Het aanbod in Gellak & CND Shellac behandelingen is bij Nagelstudio KiKi Nails zeer uitgebreid en bestaat uit:

• Klantbeoordelingen

Waardering: 4.3 - 4245 beoordelingen

Klanten die onze vestigingen bezochten gaven de volgende beoordelingen voor Gellak & CND Shellac:

(4.75/5)

Ik kwam hier voor gellak French voor op mijn tenen en het was voortreffelijk gedaan. De vrouw die mij behandelde was proffesioneel en heel attent. Het is nergens anders zo netjes gedaan. Ik kom hier zeker terug en dan speciaal bij Alice????

Bezocht op donderdag 11 juli 2024 vestiging Tutti Colori Nail Bar Amsterdam in Amsterdam voor Gellak & CND Shellac (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Uitstekend Service Uitstekend Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed
Meer beoordelingen bekijken