Groepsuitje

Nagelstudio KiKi Nails • Groepsuitje

Sinds 2002 organiseren wij groepsuitjes voor vrouwen voor een gezellige vrouwenverwendag of avond, een bedrijfsuitje, i.v.m. trouwen (trouwfeest, vrijgezellenfeest), of gewoon een avondje uit met een stel vriendinnen.

De deelnemers worden in de watten gelegd en mogen onder het genot van een kopje koffie of een wijntje uit diverse behandelingen kiezen: Scrubben met zeezout en mineralen, massage van de handen, designlakken naar keuze, proefnagels voor diegene die niet bekend zijn met gel- of acrylnagels.

groepsuitje bij nagelstudio kikiImpressie van een typisch groepsuitje bij Nagelstudio KiKi Nails of Tutti Colori Nail Bar

De groepsuitjes zijn er op gericht om eens met je collega's van het werk of je vriendinnen een gezellig dagje uit te hebben. Zij zijn puur gericht op ontspanning, verzorging en natuurlijk gezelligheid.

Er zijn diverse mogelijkheden om het groepsuitje tot een succes te maken. Afhankelijk van het budget van de groep wordt er gekozen uit een soort menukaart. Zo is het mogelijk om bij iedere tafel een kleine behandeling te nemen waardoor de deelnemers als het ware door de menukaart lopen.

Op de eerste tafel worden bijvoorbeeld de nagels gevijld en gepolijst tot hoogglans, op de tweede tafel wordt dan een scrub behandeling op basis van zeezout, mineralen en amandelolie gedaan, aan de derde tafel een heerlijke massage aan de handen en de vierde tafel designlakken of French Manicure lakken van de nagels.

Verder behoort een voetenscrub of het French Manicure lakken van de teennagels tot de mogelijkheden. Natuurlijk zijn kunstnagels ook mogelijk alleen is dit afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbare tijd.

Vaak zijn onze groepsuitjes de start van een complete dag of een avondje uit.

Om de keuze makkelijker te maken hebben wij een aantal pakketten samengesteld:

In Between Seasons
tijdsduur circa 35 minuten p.p.

Een heerlijke Spa basistreatment voor de handen, aangepast aan het jaargetijde en afgerond met een superieure nagellak of artistieke nail art.

• Spa Manicure
• Nagellak of Nail Art

Cool Breeze
tijdsduur circa 45 minuten p.p.

Een heerlijke Spa basistreatment voor de voeten, aangepast aan het jaargetijde en afgerond met een superieure nagellak of artistieke nail art.

• Spa Pedicure
• Nagellak of Nail Art

Tulip & Roses
tijdsduur circa 60 minuten p.p.

Vrij kiezen uit een treatment voor de handen of voor de voeten in combinatie met de revolutionaire hybride gellak van CND die twee tot drie weken perfect blijft zitten.

Je kunt één van de volgende combinatie treatments kiezen

• Spa Manicure in combinatie met Shellac Nagellak
• Basis Pedicure in combinatie met Shellac Nagellak.

Pampering Nights
tijdsduur circa 60 minuten p.p.

Een gecombineerde treatment voor de handen en de voeten afgerond met een superieure nagellak.

• Manicure en Pedicure in combinatie met Nagellak

Love Shellac
tijdsduur circa 75 minuten p.p.

Een gecombineerde treatment voor de handen en de voeten in combinatie met de revolutionaire hybride gellak van CND die twee tot drie weken perfect blijft zitten.

• Manicure en Pedicure in combinatie met Shellac Nagellak


Voor verdere informatie, een prijsopgave of een offerte voor minimaal 6 personen kun je bellen (010 - 466 0356) of online informatie aanvragen.

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragen