CND Shellac nagels

Nagelstudio KiKi Nails • CND Shellac Nagellak (Shellac Nagels)

En toen was er CNDSHELLAC™ brand 14+ day nail color, geen normale nagellak maar ook geen normale Gellak. Volgens CND (Creative Nail Design) is het de belangrijkste innovatie in de nagelbranche in jaren. Daar zijn wij het mee eens, al onze klanten en inmiddels de hele professionele nagelbranche.

Volgens CND zijn met deze eerste hybride nagellak de wereldwijde nagelproblemen voorbij! De revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie combineert de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour & Effects nagellak. Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur.

Met Shellac heb geen afgesleten randen meer, geen scheuren, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde spiegelglans nagels die toch flexibel zijn. Wordt wakker met verzorgde nagels, ochtend na ochtend.

cnd shellac nagellak kleurenCND Shellac Nagellak is door professionele nagelstylisten verkozen tot beste nieuwe gellak 2010, beste gellak 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 (bron: Nails Magazine)

Shellac Nagellak is dun, flexibel en biedt een sterke bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels. Het resultaat met Shellac nagels? 14 dagen lang een hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken!

De enorme populariteit van Shellac nagellak heeft ervoor gezorgd dat het aanbrengen van Shellac nagels zijn geheel eigen uitdrukkingen kent.

Shellacking - Het aanbrengen van Shellac nagellak op de nagels of kunstnagels, bijvoorbeeld "i am getting a shellacking".

Shellacked - Nieuw aangebrachte Shellac nagellak op de nagels of kunstnagels, bijvoorbeeld "i got my nails shellacked".

Shellac Mani - Verwijderen en opnieuw aangebrengen van Shellac nagellak op de natuurlijke nagels.

Shellac Pedi - Verwijderen en opnieuw aangebrengen van Shellac nagellak op de natuurlijke teennagels.

CND Shellac kleuren
Nagelstudio KiKi Nails was één van de eerste in Nederland die behandelingen met CND Shellac en Shellac Nail Art aanbood. Door onze jarenlange ervaring met CND producten en het kleine aantal kleuren beschikbaar, was het combineren van kleuren pure noodzaak. De opgedane ervaring als early adapter en promoter maakt ons tot dé specialist van CND Shellac.

Wij hebben alle CND Shellac kleuren beschikbaar, ja vaak (niet altijd) ook die eene kleur die niet meer te krijgen is. Naast een klassieke French Manicure of Soft White French Manicure kun je kiezen uit meer dan honderden voorbeelden van kleurcombinaties die je kunt krijgen met zogenaamde Layering of Additives. Als dat nog niet genoeg is kun je ook nog kiezen uit tientallen voorbeelden van Shellac Nail Art.

cnd shellac nail artVoorbeelden van CND Shellac Nail Art

Nagelstudio KiKi Nails • Waarschuwing voor namaak Gellak & CND Shellac nagellak

Het succes van Gellak en met name CND Shellac nagels is zo groot dat na Amerika het nu de beurt aan Europa is om overspoeld te worden met namaak Gellak. Zo zien wij nagelstudio's namaak Gellak aanbieden en websites die Shellac aanbieden aan particulieren die letterlijk alles van CND Shellac nagellak hebben overgenomen tot aan de naamgeving van de kleuren toe.

Het mag duidelijk zijn dat deze producten bij lange na niet de kwaliteit behalen van de originele Gellakken en CND Shellac nagellakken, maar er is ook het gevaar dat de gebruikte stoffen ongezond zijn aangezien we naar de herkomst en samenstelling alleen maar kunnen raden daar deze niet is terug te vinden op de verpakking.

officiele cnd shellac salon cnd shellac power polish cnd shellac certified pro

De echte CND Shellac nagellak en nagelstudio's zijn aan deze logo's te herkennen

Om te spreken voor CND Shellac nagellak (officieel CNDSHELLAC™ brand 14+ day nail color), er is maar één echte en dat is CND Shellac nagellak te herkennen aan het CNDc logo en de term Power Polish. Voor een behandeling met echte CND Shellac nagellak geeft het CND Shellac Certified Salon logo zekerheid dat je met het echte product te maken hebt. Verder worden de flesjes CND Shellac nagellak en alle toebehoren niet verkocht aan particulieren.

Het aanbod in CND Shellac behandelingen is bij Nagelstudio KiKi Nails zeer uitgebreid en wij hebben alle kleuren!:

• Klantbeoordelingen

Waardering: 4.3 - 4188 beoordelingen

Klanten die onze vestigingen bezochten gaven de volgende beoordelingen voor Gellak & CND Shellac:

(4.75/5)

Loved my nails, Melina was great!

Bezocht op maandag 10 juni 2024 vestiging Tutti Colori Nail Bar Amsterdam in Amsterdam voor Gellak & CND Shellac (Uitstekend) Gellak & CND Shellac (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Uitstekend Service Uitstekend Hygiene Uitstekend Prijs/Kwaliteit Voldoende
Meer beoordelingen bekijken