Kortingsacties 2013 (afgelopen)

Nagelstudio KiKi Nails • Kortingsacties 2013 (afgelopen)

De navolgende kortingsacties zijn niet meer geldig.

November 2013
Gellak
CND Shellac
November Gellak & CND Shellac Kortingsmaand!
CND Shellac Intimates Collection € 20,95
Week 48 (t/m zaterdag 30 november 2013)

De nieuwste kleuren CND Shellac zijn binnen! De serie kreeg de naam Intimates maar dat had misschien beter Ultimate kunnen zijn want ze zijn ronduit schitterend. Ter gelegenheid van de Gellak & CND Shellac Kortingsmaand bieden wij de behandeling nagels lakken met de nieuwe kleuren CND Shellac nagelak aan voor € 20,95 of ontvang € 5,- korting in combinatie met een andere behandeling (French Manicure, Nail Art, Manicure of Pedicure etc.).
CND Spa Pedicure + Gellak € 41,20
Week 47 (t/m zaterdag 23 november 2013)

CND SpaPedicure is in de afgelopen 10 jaar 5 keer verkozen tot beste Spa Pedicure in de wereld! Kortom een Gellak combinatie met CND SpaPedicure aanbieding die niet mag ontbreken tijdens de kortingsmaand, kies uit CND Shellac, mani-Q Color, GelColor by ▮▮▮, Gelish of Lac Sensation.
CND Spa Manicure Almond + Gellak € 33,95
Week 46 (t/m zaterdag 16 november 2013)

CND Almond SpaManicure is zojuist voor het 3e jaar op rij verkozen tot beste Spa Manicure in de wereld! Dat leek ons de perfecte gelegenheid voor een mooie Gellak aanbieding in combinatie met CND Almond SpaManicure, kies uit CND Shellac, mani-Q Color, GelColor by ▮▮▮, Gelish of Lac Sensation.
Gellak vanaf € 19,95
Week 44/45 (t/m zaterdag 9 november 2013)

Alle remmen gaan los met de start van de Gellak & CND Shellac Kortingsmaand. Kies uit CND Shellac, mani-Q Color, GelColor by ▮▮▮, Gelish of Lac Sensation vanaf € 19,95 of combineer de behandeling met een Manicure of Pedicure.
Gellak CND Shellac
gellak & shellac kortingsmaand

November 2013
Brisa Lite Gelnagels
Brisa Lite Gel & Gelnagels
(vrijdag 1 t/m zaterdag 30 november 2013)

"The cutting edge just got moved... again" ofwel Creative Nail Design (CND) verlegd weer een grens met de introductie van de eerste afweekbare gelnagels in de wereld. Brisa Lite is een combinatie van CND Brisa gel en afweekbare CND Shellac, tien keer sterker dan welke gelnagel ook.
Maak nu voordelig kennis met Brisa Lite,de nieuwe generatie Gel voor slechts € 30,- of Brisa Lite Gelnagels voor € 45,-
Brisa Lite Gelnagels
actie cnd brisa lite gel