Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2011

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2011, nummer 24

 

• Trends •

Een explosie van kleuren, dat is de trend die niet alleen in de mode zichtbaar is maar ook op de diverse vakbeurzen voor nagelstylisten die wij in binnen en buitenland bezochten.

De gellakken sluiten naadloos aan op deze trend, ze zijn inmiddels in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar, ook de zeer felle en ze zijn zeer zeker bestand tegen de zon en zee op vakantie. Een absolute must deze zomer.

• Gellak en Shellac Nagellak •

Eind vorige zomer zagen wij het al aankomen dat de gellakken alle records gingen breken. Wij introduceerde toen als een van de eerste nagelstudio's CND Shellac Nagellak.

Gellak is een fantastisch product voor alle vrouwen met of zonder kunstnagels. Bijvoorbeeld als aanvulling op die heerlijke manicure met scrub op zeezout basis verrijkt met oliën.

Gelacquer is dus geen normale nagellak maar een dunne kleurlak die uithardt onder de UV lamp waardoor de kleur tot 2 weken blijft zitten zonder te chippen (afbladderen van de nagellak).
En toen was er Shellac, geen normale nagellak maar ook geen Gelacquer. Volgens CND (Creative Nail Design) is het de belangrijkste innovatie in de nagelbranche in jaren. Daar zijn wij het mee eens.

Shellac! - On like Polish, Wears like Gel and Off in minutes. Shellac is een hybride nagellak die onder UV lamp uithardt. Het is dun, flexibel en biedt een sterke natuurlijke bescherming voor je natuurlijke nagels of kunstnagels. Het resultaat? 14 dagen lang een hoogglans die je niet wil opgeven!

• Soft White •

Deze variant is de French Manicure kunstnagel van nu die gezet kan worden met Acryl of Gel. Met een meer natuurlijke uitstraling is Soft White de nummer één bij ons in de studio.

De keuze uit een Soft White met een natuurlijk ogend roze voor op het nagelbed maakt van deze combinatie een prachtige klassieke nagel.

Vanzelfsprekend is Soft White mogelijk in alle vormen en lengtes naar keuze.

• Perfect Men's Manicure •

Wanneer handen en nagels niet goed worden verzorgd, hecht de nagelriem zich aan de nagelplaat. Vastzittende nagelriemen vragen om gedegen aanpak en verzorging. In onze studio gaan wij zorgvuldig te werk tijdens de speciale Mannen Manicure behandeling op maat.

Vandaar onze Perfect Men's Manicure met extra aandacht voor de nagelriemen en het polijsten van de nagel met een heerlijke olie.

• Cadeau idee •

Onze luxe feestelijke cadeaubon is een uitkomst als je op zoek bent naar een cadeau dat altijd in de smaak valt.

De cadeaubon wordt ingepakt in een zilver doosje met lint, heel sierlijk voor elke speciale gelegenheid.

Waardecheque van Nagelstudio KiKi Nails

• Permanente Make-up •

Ben je het ook zo zat om iedere ochtend weer een ooglijntje of wenkbrauwen te tekenen? Dan is permanente make-up (PMU) een fantastische manier om je hier drie tot vijf jaar geen zorgen meer over te maken.

Een waar genot om iedere ochtend weer op te staan en de eyeliners en wenkbrauwen al goed zitten, alleen even een gloss over de lippen en je gaat verzorgd de deur uit.

Wij werken met het absolute topmerk Nouveau Contour voor zowel de pigmenten als de meest geavanceerde hightech apparatuur op het gebied van permanente make-up. Uiteraard zijn wij in het bezit van een verplichte GGD vergunning voor permanente make-up.

• Opleiding Nagelstyliste •

Het beroep nagelstyliste is helemaal doorgebroken in Nederland. Nagelstudio KiKi heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het opleiden van nagelstylisten. Ons aanbod in cursussen en opleidingen nagelstyliste sluit perfect aan op de praktijk.

Met de cursus Acrylnagels (Praktijk Opleiding Nagelstyliste) van Nagelstudio KiKi leer je het styleren van acrylnagels in french manicure met de sjabloontechniek en de tiptechniek. Als je deze technieken beheerst kun je vrijwel ieder ander systeem -bijvoorbeeld Gelnagels- makkelijk leren.

De cursus Acrylnagels vormt de basis voor onze workshops waar dieper op de zaken wordt ingegaan. Tezamen vormt dit weer de Praktijk Opleiding Allround Nagelstyliste waar alle technieken en alle aspecten van het vak nagelstyliste aanbod komen. De opleiding kan worden gecombineerd met een interne stage bij Studio KiKi.

Voor alle onderdelen worden apart certificaten afgegeven en aan het eind van de opleiding wordt een examen afgenomen voor het diploma allround nagelstyliste.Studio KiKi