Nieuwsbrief Najaar/Winter 2012

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2012, nummer 27

 

• Trends •

Barok en fonkelend fluweel, alles draait deze herfst om het creëren van warmte met een kleine aanloop naar de heerlijke decembermaand.

Vooral donkere kleuren groen en paars voeren de boventoon in onze kleding, nagels en kunstnagels. Op het gebied van nagelvormen mag alles weer als het maar gecombineerd wordt met kleur.

De nieuwste trends uit Amerika bereiken nu echt Nederland. Leco zei onlangs "Nagels zijn dit seizoen het ultieme accessoire. De vorm, de lengte, de kleur.", Een bijna letterlijk overgenomen uitspraak van Jan Arnold van creative Nail Design (CND) tijdens de New York Fashion Week eind 2011.

• Shellac Nagels •

Nieuwe CND Shellac kleuren
Van nagellak tot gellak; kleur op je natuurlijke nagels of kunstnagels is waar het ook dit najaar en de winter om draait. Want ook al zijn de kleuren donker, het blijven kleuren!

Niet voor niets hebben de zes nieuwe nagellak kleuren van Shellac de naam Dark Delights gekregen. Zes prachtige rijke en decadente kleuren zoals Faux Fur (warm kastanje bruin), Overtly Onyx (donker antraciet), Vexed Violette (donkerpaars).

Shellac Nail Art is helemaal in, naast fraaie dessins is de klassieke French Manicure Shellac een hot item.

Onder de gellakken en gel polishes behoeft Shellac nagellak eigenlijk geen introductie meer. Shellac is onomstotelijk nummer 1 onder de gellakken. Shellac blijft prijs na prijs binnen slepen, wordt door professionele nagelstylisten geroemd. Maar het belangrijkste: degene die Shellac nagels dragen, willen niets anders meer!

• Spa Manicure & Spa Pedicure •

Bijna niets is zo vrouwelijk en sierlijk als mooi verzorgde handen en voeten. Wij zijn er nog niet zo aan gewend maar in het winter seizoen is het goed verzorgen van onze handen en voeten eigenlijk veel belangrijker dan in het voorjaar en de zomer.

Voor het herfst en winter seizoen heeft CND dan ook een speciale Spa Manicure en Spa Pedicure Escape lijn. En Escape is precies het juiste woord voor deze lijn, heerlijk even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en ultiem ontspannen met Almond Spa Manicure en Earth Spa Pedicure.
CND Spa Manicure en Spa Pedicure


Onze nieuwe CND Spa Manicure en Spa Pedicure onderdelen blijven onverminderd een schot in de roos. Vooral de rustgevende Spa Pedicure wordt heel erg gewaardeerd, je kunt met één of twee vriendinnen tegelijkertijd een behandeling ondergaan.

• Cadeau tips •

Naast onze luxe feestelijke cadeaubon en Shellac cheque bieden wij voor de feestdagen een uitgebreid assortiment aan zeer speciaal verpakte producten die naadloos aansluiten bij de trends en kleuren van nu: Colour & Effects nagellakken, Scensations lotions en crèmes, Spa Manicure en Spa Pedicure producten, vijlen en top coats.

• De ultieme Kunstnagel •

Door de enorme hype van Shellac en andere gellak systemen, zou je bijna de acrylnagel of gelnagel vergeten. Een gellak of Shellac nagel is geen gelnagel, de nagels kunnen met Shellac niet worden verlengd zoals vaak wenselijk is.

Soft White Acrylnagels
Ook op het gebied van de kunstnagels staat de innovatie niet stil. Het stadium van de standaard Pink & White acryl- of gelnagels zijn wij duidelijk voorbij. Dat wil niet zeggen dat dat niet meer kan maar er is meer... Soft White acrylnagels zijn een duidelijk voorbeeld van deze innovatie en langzamerhand ook in Nederland een trend aan het worden.

Soft White acrylnagels zijn natuurlijk ogende niet van natuurlijke nagels te onderscheiden kunstnagels. Met andere woorden de ultieme kunstnagel.

• Scentsations •

Voor het najaar en de Kerst heeft CND de Holiday Christmas Scentsations gift set (€ 23,50) uitgebracht. 3 heerlijke geuren in 59 ml flacons en mooie cadeauverpakking.

De lotions zijn ook los verkrijgbaar in handzame flacons vanaf 60 ml: Celebrate, Enchant en Delight (vanaf € 8,25).

CND Scentsations Holiday Christmas Gift Set

De Scentsations bodylotions en washes zijn een absolute sensatie sinds de introductie. Scentsations is ideaal voor de routine van de dagelijkse huidverzorging, de geurende lotion verwent en voedt de huid en laat deze glanzen.

Scentsations is een lichte hand- en bodylotion met een harmonieuze geurbalans die de huid hydrateert en verzacht. De lichte moisturizers geven de huid een schoon en zacht gevoel. Ze zijn verrijkt met vitamine A+E en Aloë Vera.


• Kerst •

Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!


Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails

Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.Nagelstudio KiKi Nails