Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2013

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2013, nummer 28

 

• Trends •

Waarschijnlijk is het verlangen naar de lente en zomer nog nooit zo groot geweest, het verlangen naar heerlijke voorjaarskleuren, naar het groen van de bomen en het gras.

Dat verlangen wordt snel werkelijkheid, zeker als we kijken naar de mode en nagel trends; van subtiele softtone pastels tot heel veel lentegroen tinten. Nail Art is weer terug van weggeweest alleen nu met subtiele kleur combinaties.

• 15 Jaar Nagelstudio KiKi Nails •

Op 13 juni 2013 bestaat nagelstudio kiki nails rotterdam maar liefst 15 jaar! En dat gaan wij uitbundig vieren met al onze klanten.

Houd onze website, facebook en twitter pagina's in de gaten voor de speciale kortingen en feestaanbiedingen.

Op Facebook hebben wij een foto album geopend met een overzicht van 15 fantastische jaren.

Kijk hiervoor op onze facebook pagina facebook.com/nagelstudio.kiki of ga direct naar het foto album 15 jaar Nagelstudio KiKi Nails Rotterdam


• Shellac Nagels •

Droom mee op een wolk van lentekleuren met de nieuwe Shellac Sweet Dreams Collectie.

De nieuwe kleuren CND Shellac nagellak doen deze winter snel vergeten, kijk ze eens stralen in de zon. Prachtige soft tone kleuren met creatieve namen: Cake Pop, Azure Wish, limeade, Lilac Longing en Grapefruit Sparkle.

Nieuwe CND Shellac nagellak kleuren


• Spa Manicure & Spa Pedicure •

Onze nieuwe CND Spa Manicure en Spa Pedicure onderdelen blijven onverminderd een schot in de roos. Vooral de rustgevende Spa Pedicure wordt heel erg gewaardeerd, je kunt met één of twee vriendinnen tegelijkertijd een behandeling ondergaan.

Voor het lente en zomer seizoen heeft CND een speciale Spa Manicure en Spa Pedicure Excite lijn; heerlijk verfrissend en ultiem ontspannen met Citrus Spa Manicure en Marine Spa Pedicure.

• CND Grote winnaar Nails Awards •

Eind 2012 kreeg CND van professionele nagelstylisten van de 20 te winnen prijzen maar liefst 11x een nummer 1 notering en onderstreepte daarmee haar leidende rol in de nagelbranche. Shellac Nagellak werd voor het 3e jaar oprij verkozen tot beste gellak. SolarOil (nagelriemolie) en Scentsations (bodylotion) werden zelfs voor het 9e jaar oprij als beste aangewezen.

Nails Readers Choice Awards
Andere nummer 1 noteringen waren er voor Retention+ liquid (vloeistof om Acrylnagels mee te maken), Brisa Gel en de nieuwste Additives (kleur en effect toevoegingen voor Gel- en Acrylnagels), Spa Manicure Almond, Spa Pedicure Marine en ScrubFresh (nagelontvetter).

• Brisa Lite Gelnagels •

"The cutting edge just got moved... again" ofwel CND verlegd weer een grens met de introductie van de eerste afweekbare gelnagels in de wereld. Brisa Lite is een combinatie van CND Brisa gel en afweekbare CND Shellac, tien keer sterker dan welke gelnagel ook.

CND Brisa Lite Gel

Brisa Gel is al jaren het beste gelnagel systeem in de wereld. Brisa gelnagels zijn sterk maar toch flexibel en geven bij het uitharden onder de UV-lamp niet de onprettige warmte af zoals bij andere gelnagel systemen het geval is. Maar alle gelnagel systemen hadden tot vandaag een gemeenschappelijk nadeel, ze zijn niet afweekbaar en dus was vijlen de enige manier om Gelnagels te verwijderen. Met de introductie van de zogenaamde soak off gel of gellak systemen was het vijlprobleem bijna verleden tijd, bijna omdat bij al deze systemen voor het afweken eerst de zogenaamde seal met een vijl moet worden doorbroken. Alleen CND Shellac en GelColor by OPI zijn 100% afweekbaar waardoor er niet eerst moet worden gevijld.

Door het beste van Brisa Gel en Shellac te combineren in CND Brisa Lite afweekbare gelnagels zorgt Creative Nail Design wederom voor een revolutionaire innovatie en het ultieme gelnagel systeem.


Nagelstudio KiKi Nails

P.S. vergeet niet ons te liken op facebook of te volgen op twitter zodat je op de hoogte blijft van al onze feestelijke aanbiedingen!