Nieuwsbrief Najaar/Winter 2013

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2013, nummer 29

 

• Trends •

Iedereen zoekt in de herfst de frisse buitenlucht op. De heerlijke geuren van het vochtige gras, de prachtige kleurnuances van de bladeren en de nevel zorgen voor een sfeer van aankomende winter. Kleuren die je terug ziet op de catwalks en in de uitgebreide kleurcollecties van CND Shellac & Vinylux nagellak.

Er is geen beter moment om de belangrijkste trend voor nagels te accentueren: Ovaal/Amandel gevormde (kunst)nagels met Nail Art Gellak. Gellak is volwassen geworden; van simpel lakken naar een klassieke French Manicure gaan nu alle remmen los met glitters, shimmers, metaalfolies, grafitti, strass steentjes en echte 3D studs.
CND Shellac Nail Art
Wie van nature kortere nagels heeft en kan gebruik maken van allerlei manieren van nagelverlening zoals de klassieke Acrylnagels of Gelnagels maar ook de nieuwste Brisa Lite Gel innovatie waarmee de natuurlijke nagels verstevigd kunnen worden om ze kunnen laten groeien.

• November Gellak Maand •

Het is inmiddels meer dan 5 jaar geleden dat wij de eerste Soak off gel & Gellak behandelingen gingen aanbieden. In de zomer van 2010 was daar ineens CND Shellac en het was ons direct duidelijk dat deze Gellak een mega hit ging worden.

Zoals gezegd is Gellak inmiddels volwassen en de trend lijkt op dit moment een absoluut hoogtepunt te bereiken! November 2013 roepen wij daarom uit tot Gellak maand: de hele maand november bieden wij alle behandelingen met de top 5 van de beste gellakken in wereld met korting aan! Like ons op Facebook of volg ons op Twitter om de hoogte te blijven van deze aanbiedingen. Deze top 5 is achtereenvolgens CND Shellac nagellak, Gelish, mani-Q Color van Young Nails, Lac Sensation van Alessandro en GelColor by OPI.

De laatste opmerkelijke Gellak ontwikkeling komt van Alessandro met StripLac. Dat klinkt spannend maar wat is het? StripLac van Alessandro is een Gellak die je op dezelfde manier aanbrengt als alle andere Gellakken, maar die je kunt verwijderen zonder afweken in Aceton. Je kunt de StripLac nagellak na een week of twee gewoon van de nagel af strippen. Wij hebben het getest en inderdaad het werkt!

• Nieuwe kleuren CND Shellac •

Met veertien prachtige nieuwe gellak kleuren verdeeld over drie series blijft CND zorgen voor een hoog niveau.

De CND Shellac Forbidden Collection bestaat uit zes schitterende donkere herfst kleuren, de Charmed Collection zijn vier typische kerstkleuren. Tot slot is er de Intimates Collection, deze serie bestaat uit vier oogstrelende zachte delicate naturel tinten welke de essentie van de natuurlijke schoonheid moeten vangen.

De kleuren zijn ook beschikbaar als Vinylux nagellak.

• CND Spa Manicure of Pedicure •

Het ultieme relaxmoment van de dag in de altijd zo drukke werkweek is het Almond verwenmoment voor de handen of voeten. Een heerlijke Spa Manicure of Spa Pedicure treatment met scrub en masker en natuurlijk een complete verzorging van de nagels en eelt verwijderen.

De CND Spa Manicure en Spa Pedicure producten zijn meerdere jaren achtereen uitgeroepen tot beste in de wereld. Deze Spa behandelingen zijn uit te breiden met Shellac nagellak op de nagels en op de teennagels die 6 tot 7 weken blijft zitten.

• Scentsations •

Ook dit najaar en de Kerst heeft CND weer een heerlijke gift set uitgebracht. De Charmed Collection Scentsations (€ 23,50) bevat 3 heerlijke geuren in 59 ml flacons en mooie cadeauverpakking.

De lotions zijn ook los verkrijgbaar in handzame flacons vanaf 60 ml: Veiled Plum, Cranberry en Wicked Ivy (vanaf € 8,25).
CND Scentsations
• Kerst •

Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!


Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails

Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.Nagelstudio KiKi Nails