Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2014

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2014, nummer 30

 

• Trends •

Nog meer sprankeling en nog meer kleur, van techno naar Ethnic naar Extravagant; alles mag weer qua kleur en design. Dwars daardoorheen lopen als een romantische draad, de pastelkleuren uit de jaren 30 van de vorige eeuw.

Ook dit seizoen blijft de belangrijkste trend voor nagels: Ovaal/Amandel gevormde (kunst)nagels met Nail Art Gellak. Gellak is volwassen geworden; van simpel lakken naar een klassieke French Manicure gaan nu alle remmen los met glitters, shimmers, metaalfolies, grafitti, strass steentjes en echte 3D studs.

Wie van nature kortere nagels heeft en kan gebruik maken van allerlei manieren van nagelverlenging zoals de klassieke Acrylnagels of Gelnagels maar ook de nieuwste Brisa Lite Gel innovatie waarmee de natuurlijke nagels verstevigd kunnen worden om ze te kunnen laten groeien.

• KiKi Nail Bar Tutti Colori •

Het moest er een keer van komen maar nu is het dan eindelijk zo ver; Nagelstudio KiKi Nails gaat uitbreiden met de introductie van de eerste echte Color Nail Bar van Nederland!
Tutti Colori Nail Bar

En waar doe je dat? juist ja op 500 meter van de huidige locatie midden in het nieuwe zakencentrum Rotterdam Central District direct naast het pas geopende Centraal Station op het Weena 97, zo een beetje in de fontein op Hofplein en het meest herkenbaar punt van Rotterdam.

De Nail Bar Tutti Colori is zo gebouwd dat de klant en de producten centraal staan. Zowel aan de (Spa) Manicure of Nailbar, als aan de (Spa) Pedicure is er gelegenheid om met vijf mensen tegelijk te genieten van de beste hand en nagelverzorgingsproducten verkrijgbaar. En zoals je mag verwachten zijn alle kleuren (Tutti Colori) aanwezig.

• Essie Gel •

En dan wordt je ineens uitgenodigd door L’Oreal Nederland voor de introductie van haar nieuwe Gellak met de gedachte dat er niet veel meer valt te veroveren in een markt waar de top 5 duidelijk bezet is. Dus reis je gewillig af, je zegt tenslotte niet snel nee tegen L’Oreal en hoort het verhaal aan met gaandeweg het besef dat het hier om een serieuze aanval gaat op een nummer 1 positie.
Power Pedicure - Spa Pedicure
De nieuwe Gellak wordt uitgebracht onder de merknaam Essie Gel. Essie is geen onbekend merk onder professionals, en uit onze tests is gebleken dat de beloften worden waargemaakt. Alle op dit moment verkrijgbare kleuren van Essie Gel zijn aanwezig bij KiKi Nail Bar Tutti Colori aan het Weena.
• CND Shellac Paradise •

De zomercollectie van CND Shellac sluit precies aan bij de kleurenexplosie van het WK voetbal.

De CND Shellac Paradise Collection bestaat uit zes schitterende felle zomer kleuren met felle namen als Bicycle Yellow, Sultry Sunset, Lush Tropics, Tango Passion
CND Shellac nagels
De kleuren zijn ook beschikbaar als Vinylux nagellak.

• Power Pedicure •

Volgens de Marie Claire is de nieuwste trend uit Amerika een zogenaamde "Power Pedicure"; een heerlijke (spa) pedicure behandeling tijdens de werkpauze terwijl je vervolgens op het gratis wifi kunt blijven doorwerken.
Power Pedicure - Spa Pedicure

Dat klonk ons bekend in de oren en als een niet geheel nieuw verschijnsel. Er zijn inmiddels heel wat vrouwen en mannen geweest die deze ervaring in de afgelopen jaren bij ons op de pedicurestoel of spa pedicure bank hebben gehad! Een ultieme ervaring als de behandeling ook nog in combinatie is met één van de prijswinnende CND Spa Pedicure lijnen. Bij onze Tutti Colori vestiging is het zelfs mogelijk om met zijn vijven tegelijk een Spa Pedicure behandeling te krijgen.

• CND Spa Manicure •

Naast de Citrus of Almond Manicure is het in onze nieuwe Nail Bar Tutti Colori eindelijk mogelijk om 3 zeer exclusieve en fantastische CND Spa Manicure behandelingen te ondergaan; Tangerine Tango, de Skinny Almond-Vanilla Latte en de Warm Cherry Almond Manicure.

De CND Spa Manicure en Spa Pedicure producten zijn meerdere jaren achtereen uitgeroepen tot beste in de wereld. Deze Spa behandelingen zijn uit te breiden met Shellac nagellak op de nagels en op de teennagels die 6 tot 7 weken blijft zitten.


Nagelstudio KiKi Nails

KiKi Nail Bar Tutti Colori