Nieuwsbrief Najaar/Winter 2014

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2014, nummer 31

 

• Trends •

Maak je klaar voor een winterseizoen met sprankeling en luxe zachte tonen. Oogverblindende glitters verwerkt in Gellak of als Top Coat over Acryl- of Gelnagels.

Ovale of Amandelvormige nagels blijven ook dit seizoen een must in combinatie met een luxueuze uitstraling.

CND Shellac Gilded Dreams

Met de kleur Indigo Frock (diep donker grijs blauw) als voorlopige koploper zijn de Modern Folklore en Gilded Dreams kleurenseries van CND™ Shellac™ brand 14+ day nail color, voor dit seizoen in één woord weer "onovertroffen"!

Vooral de Gilded Dreams kleuren zijn een uitnodiging om Nail Art Shellac te dragen. Laat je voor de feestdagen inspireren door onze Color Pop ringen met tientallen voorbeelden van Gellak en CND Shellac Nail Art.

• Louboutin Nagellak •

Opzienbarend is het zeker de ode van Christian Louboutin aan de nagels;

Louboutin nagellak

volgens het verhaal van Christian zelf is de kenmerkende rode zool van zijn schoeisel te danken aan de nagels.Vlak voor zijn allereerste catwalk show had hij toch het idee dat er nog iets ontbrak aan zijn door Andy Warhol geinspireerde schoen, pakte vervolgens impulsief de rode nagellak van een dame ter plaatse en begon er de zool van zijn ontwerp mee te verven.

Ruim twee decennia na dato geeft hij terug aan de nagels wat de schoen de nagels heeft afgenomen; uiteraard in die bekende kleur rood maar ook in drie prachtige series nagellak.• CND Tangerine Tango Spa Manicure •

Met trots kunnen wij melden dat de 6,5 meter lange unieke Spa Manicure nagelbar bij Tutti Colori Nail Bar nu volledig operationeel is. De nail bar heeft 3 natuurstenen Spa Manicure bakken waardoor iedere klant kan genieten van de ultieme Spa Manicure ervaring.

De SpaManicure™ lijnen van Creative Nail Design (CND) worden jaar na jaar verkozen tot beste in de wereld. Bij Nagelstudio KiKi zijn deze behandelingen al geruime tijd mogelijk maar toch hadden we het idee dat het Spa gedeelte dichter bij de klant moest komen om de ervaring nog rijker te maken.

CND bedacht 3 zeer speciale Spa Manicure behandelingen waaronder de Tangerine Tango die zij omschrijft als een ritmisch verleidelijke manicure die is ontworpen om de huid te verzachten, glad te maken en de zintuigen te verlichten met mandarijn, limoen en sinaasappel oliën. En... er zijn geen danslessen nodig!

Deze zeer speciale manicure is een heerlijke voorbereiding van de huid voor de aankomende herfst en winter. De behandeling duurt circa 60 minuten en is inclusief CND Vinylux™ nagellak of optioneel met CND Shellac.

• Gellak/Shellac Kortingsmaand November •

November is bij Studio KiKi de Gellak/Shellac kortingsmaand, een mooie gelegenheid om voordelig kennis met de nieuwste kleuren Gellak of CND Shellac in combinatie met een Manicure, Pedicure of kunstnagels.

Hou onze website en social media pagina’s in de gaten voor alle Gellak en CND Shellac aanbiedingen in November!

Bekijk alle november acties: Kortingsacties

• Caption Nagellak •

Is de nieuwste innovatie op het gebied van langdurig draagbare nagellak “Caption” een tegenhanger CND Vinylux nagellak, of is het een "game changer" zoals Greg Salo van Young Nails het zelf typeerde.

Young Nails Caption nagellak


Na langdurig testen lijkt het er op dat we in het midden tussen Vinylux en Gellak/Shellac uitkomen.

Caption is aan te brengen zonder UV-lamp maar hard als Gellak, spiegelende hoogglans, tot tien dagen chipvrij en zonder vijlen te verwijderen.

Alle 60 kleuren en 18 topeffecten zijn nu beschikbaar voor behandelingen en verkoop bij Tutti Colori Nail Bar.

• Kerst •

Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!


Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails

Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.Nagelstudio KiKi Nails
Tutti Colori Nail Bar