Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2017

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2017, nummer 36

• Trends •
Met de lentedagen komen er ook weer heerlijke lange avonden met veel licht en frisse groene bomen.

De sprankeling van de zon zien we terug in de weerkaatsing van het zonlicht op onze nagels. Met een prachtige Mermaid poeder is het een lichtval van duizenden kleuren zoals de schubben van een vis. Alles is fris, sprankelend en luchtig.

We zien een duidelijke tendens naar een goede verzorging van huid en nagels. Gezond is ook de trend voor nagels.

• Gelish PolyGel •
Oost-Indisch doof zijn wij als de superlatieven je weer om de oren vliegen bij de introductie van een nieuw nagelproduct; maar... er zijn uitzonderingen!

Gelish introduceert PolyGel, een nieuw gelnagel systeem dat geurloos, hypoallergeen, super sterk en flexibel is.

Gelish PolyGel

Wij hebben het getest en zijn overtuigd van deze vernieuwing, binnenkort zijn PolyGel nagels van Gelish verkrijgbaar bij al onze vestigingen.

• Wimperextensions •
Onze wimperstylisten zijn weer helemaal up to date getraind voor de verfijnde technieken zoals 3D en Russian Volume. Nog dunnere haartjes en het draagt zo licht alsof het onze eigen wimpers zijn.

Blink & Lash Extend zijn de topmerken waar wij mee werken in onze salons. De mogelijkheden van deze kwaliteitsmerken zijn groot; van een ultra zachte wimperlook tot 3D wimpers..

Wimper verlenging met Wimperextensions

Voor de vrouw van nu met een overvolle agenda is dit de uitkomst. Geen tijdsverlies meer in de ochtenden en altijd frisse en verzorgde look. Om je extensions optimaal te kunnen beschermen bieden wij speciale after care serums, brushes, eyeliners en foams.

• Tel kwijt, CND Shellac •
Als je voor het zesde -of zevende?- jaar op rij bent verkozen tot de nummer 1 Gellak in de wereld!, dan is de verwachting hoog. Die verwachting wordt weer waargemaakt met de nieuwe Rhythm & Heat collectie; met kleurnamen als Ripe Guava, Shells in the sand, en Mambo Beat is de toon alweer gezet voor een heerlijk seizoen.

Maar ook uit de vaste collecties is het een feestje om een voorjaars of zomerkleur te kiezen.
• it's Go Time •
Op het gebied van Gellak is Young Nails is al geruime tijd bezig met een inhaalslag op CND en Gelish en nu lijkt het er op dat er een hele grote stap is gezet met Go Time!

Go Time is de gellak versie van Caption nagellak met het grote verschil dat er slechts één -je leest het goed- (kleur)laag wordt aangebracht (one step gel polish). We mochten het als één van de eersten testen in Nederland en de conclusie is dat het een pracht product is!

Young Nails Go Time

Go Time heeft dezelfde diepe pigmentatie, hoogglans en duurzaamheid als CND Shellac. Naast 30 basiskleuren komen ook de kleuren uit de prachtige Caption Every Day collectie uit. Kleuren die je ongeacht het seizoen elke dag kunt dragen; je wordt snel verliefd op Welcome to my life, Hug it out of Good Enough.

• Spa Pedicure & Spa Manicure •
Eindelijk weer onze voeten uit die dikke wintersokken en schoenen. Zo’n eerste keer verwennen wij ze graag met onze uitgebreide Spa Pedicure. Pure weldaad voor uw voeten met vooraf een dompel in ons natuurstenen spabad gevuld met CND Marine Mineral Bath en een heerlijke scrub met de CND SPA Gardenia Woods serie of de frisse Bright Citron.

Aanvullend een frisse kleur in Vinylux. Caption of Shellac met heel veel keuze uit meer dan 200 kleuren! Zo weer het voorjaar in.

CND Shellac Rhythm & Heat collectie

Met Spa Citron Lotion, Scentsations Tangerine & Lemon Grass pamperen we de huid en met rijk verzorgende Solar Oil voegen we een extra voeding toe aan onze nagelriemen. En om dit alles extra te voeden sluiten we de Spa Manicure af met een heerlijk masker en keratine voor de nagels.

• Zomerschema •
Tutti Colori Nail Bar Amsterdam is tijdens de zomermaanden 7 dagen per week open! Tutti Colori Nail Bar Rotterdam is op donderdag en vrijdag open tot 19:00 uur.

Nagelstudio KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar