Nieuwsbrief Najaar/Winter 2017

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2017, nummer 37

• Trends •
De New York Fashion Week is een van de meest invloedrijke ter wereld, we zien prints en portretten op truitjes en de panterprint is weer helemaal hot.

Volgens CND oprichter Jan Arnold die alle shows meedraait is het weer helemaal cool om in 2018 rood te dragen. Nagels zijn altijd de laatste “touch of glamour” aan onze outfit voor werk en prive.

Voor het aankomende Kerst seizoen is Metallic Glitter het toverwoord; in makeup, op je kleding en schoenen en natuurlijk op je nagels. Het is sparkle all the way!

• Gelish PolyGel •
Baandoorbrekend op het gebied van kunstnagels is PolyGel van Hand & Nail Harmony bekend van Gelish gellak.

Producenten zijn voortdurend op zoek naar betere materialen voor kunstnagels en PolyGel is zo een nieuw, innovatief en revolutionair product.
Gelish PolyGel
Oplosmiddelen zijn tot een minimum beperkt daardoor geurloos en het is hypoallergeen. PolyGel is een materiaal dat zit tussen de acryl- en gelnagel, het is zeer sterk en toch flexibel om te dragen.

Veel klanten die het product bij ons hebben geprobeerd hebben het over een comfortabel draaggevoel. Alles is mogelijk van een natuurlijke layering of cover tot een extreem wit/roze combi.

• CND Spa sugar vanilla •
De nieuwe Spa Manicure en Pedicure geurlijn van CND SPA klinkt niet alleen lekker maar voelt en ruikt ook fantastisch.

Net als de eekhoorn en vele andere wollige dieren in het bos bereiden wij ons voor op de Herfst, je huid beschermen en verzorgen is een must in dit jaargetijde.
CND SPA Sugar Vanilla
CND SPA Sugar Vanilla is een verfijnd, voedzaam en botanisch mengsel van olijfolie, vanille en bruine suiker, een goede start van het komende seizoen.

Na een heerlijke Soak in warm water met vanille volgt de Scrub voor het verwijderen van onze zomerhuid en dode huidcellen. Aansluitend een Masker en heerlijke Lotion maakt het onze handen en voeten klaar voor de kou.

• Go Time x Caption •
Ze is niet alleen een beauty ze heeft ook haar eigen beauty lijn “Fenty by Rihanna” en ze werkt daarbij regelmatig samen met Puma.

Rihanna is ook beroemd om de expliciete (kunst)nagels die ze draagt, soms over de top maar veel vaker heel erg mooi. Als nagels zo belangrijk zijn wil je graag samenwerken met het jonge, hippe en trendy Young Nails.

De laatste fashion weeks in Parijs en New York van Fenty x Rihanna werden daarom hoogst persoonlijk begeleid door de apetrotse Greg Salo, founder van Young Nails.

De laatste ontwikkeling is dat de Caption nagellak kleuren nu ook uitkomen als Go Time Gel Polish.
• CND Shellac over de Top Coats •
De feestelijke verleiding door de 3 nieuwe CND™ SHELLAC™ Top Coats is simpelweg niet te weerstaan; Mat, Glitter en Parelmoer als “finishing touch of glamour” op je Shellac is met recht Alluring (verleidelijk) te noemen maar zeker niet over de top.

De Glitter Top Coat biedt een sluier van elegante micro rode, blauwe en groene fonkeling, Pearl zorgt voor een gladde lichtgevende uitstraling en de Matte verzegelt de kleur met een fluweelachtige, zijdeachtige gladde afwerking.
CND Shellac Nightspell / Glacial Illusion
De najaarskleuren van CND™ SHELLAC™ zijn mysterieus en romantisch. De maan verlichte kleuren heten Nightspell.

De winterkleuren zijn mystiek stralende tinten. De kleuren kregen de ijzige koele naam Glacial Illusion mee.

• Gellak/Shellac Kortingsmaand November •
November is bij Studio KiKi de Gellak/Shellac kortingsmaand, een mooie gelegenheid om voordelig kennis met de nieuwste kleuren Gellak of CND Shellac in combinatie met een Manicure, Pedicure of kunstnagels.

Hou onze website en social media pagina’s in de gaten voor alle Gellak en CND Shellac aanbiedingen in November!

Bekijk alle november acties: Kortingsacties

• Wimperextensions of Groeiserum •
Er is bij ons ruime keuze om je wimpers te verlengen; one by one, 3D of de zeer volle variant Russian Volume. Maar er is nog een mogelijkheid: het wimpergroeiserum, waarmee je eigen natuurlijke wimpers kunt laten groeien.

De eerste vraag die je hoort is werkt dat dan? ja het werkt echt, je krijgt er geen vollere wimpers van maar ze groeien wel. De variant van Lash Extend is erg gewild en sinds kort leveren wij ook het groeiserum Hairplus van Tolure.

• Kerst •
Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!
Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails
Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.

Nagelstudio KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar