Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2018

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2018, nummer 38

• Trends •
Eindelijk, het warme seizoen komt er aan, de temperaturen stijgen, de jassen gaan uit en de terrassen lopen vol; gezellig met een wijntje mensen kijken.

Straat Couture is prominent aanwezig, sneakers zijn niet meer weg te denken en je Gellak of Shellac zijn stylish in beeld.

Met meer dan 300 kleuren in alle stijlen met soms een Touch Up en wat Nail Art voor de trendy ladies; subtiel en minimalistisch. Met in het voorseizoen Soft Tones en richting de zomer lekker heldere felle kleuren met geel, oranje en groen.

• Lash Lifting (Wimperlifting) •
Lash lifting is de nieuwe manier om de natuurlijke wimpers een permanente krul te geven. Zoek je iets waarbij je geen wimperextensions of wimperkruller nodig hebt? Dan is dit de oplossing.

Door middel van 3 lotions krijgen wij de eigen krul uit je wimpers, daarna vormen wij een nieuwe gewenste krul, en vervolgens voeden we de haartjes met keratine.

Lash Lifting (Wimperlifting)

Tijdens de behandeling kunnen wij de wimpers voor je verven. De behandeling blijft 6-8 weken zitten omdat er in deze tijd natuurlijke haaruitval is en haargroei. Dit houdt ook in dat na 6-8 weken je eigen krul weer in de wimperhaartjes zit. Deze vraag wordt vaak gesteld omdat het permanent heet.

• Gelish PolyGel •
Met PolyGel hebben de kunstnagels er definitief een nieuwe soort bij. PolyGel van Hand & Nail Harmony heeft het afgelopen jaar veruit zijn sterren verdiend en is ook nog uitgeroepen tot Beste Innovatie.

Gelish PolyGel

Met deze tussenvorm van Acryl en Gel kun je hele mooie natuurlijk ogende nagels maken die dun en tegelijkertijd sterk zijn. PolyGel is vrijwel geurloos, onze klanten omschrijven de geur van PolyGel als heerlijke meloen.

PolyGel is allergie en oplosmiddel vrij, dus voor de degene die altijd tobben met zwakke nagels en waar Gellak of Shellac niet stevig genoeg is geeft PolyGel een prachtige Look en Feel.

Veel klanten die het product bij ons hebben geprobeerd hebben het over een comfortabel draaggevoel. Alles is mogelijk van een natuurlijke layering of cover tot een extreem wit/roze combi.

• Studio KiKi Jubileum •
De tijd vliegt als je het naar je zin hebt… en dan ineens wordt je 20! Vanaf 13 juni 2018 gaat Studio KiKi dat jubelend vieren met een grote schare trouwe klanten. Houd onze website, Facebook, Instagram en Twitter pagina’s in de gaten voor de alle festiviteiten.

• Gelish #1 x CND Shellac •
Na 7 jaar lang vastgenageld op de eerste plek te hebben gestaan, heeft CND Shellac het stokje overdragen aan de voormalige en nu weer nieuwe nummer 1: Gelish.

De voorjaarskleuren uit de Royal Temptations collectie bestaan uit adellijke pasteltinten, voor de zomer zien we typische felle Gelish kleuren in de Make a Splash collectie.

Gelish Gellak #1

Ook Gelish komt nu met een bijpassende nagellakken onder haar Morgan Taylor nagellaklijn, wat bijv. handig is op vakantie om zelf je Gelish bij te kunnen tippen.

Maar… CND Shellac is unstoppable en laat het er niet bij zitten! CND pakt uit met maar liefst 3 nieuwe collecties met prachtige kleuren voor het voorjaar richting de zomer; Nude, Chic Shock en Boho Spirit

• Spa Pedicure •
Ook deze zomer moeten de voetjes verwend worden en dat kan op onze heerlijke loungebank en rivierstenen kommen.

Na een dompelbad met zeezout en verkwikkende geuren zoals munt, sinasappel en bloemen, worden de voeten en nagels verzorgd tot in de puntjes.

Afsluitend is er altijd een zalige scrubmassage en als finishing touch kleur of een simpele maar natuurlijke glans op de teennagels, zo op je flipflops de zomer in.

Kortom een heel bijzondere Spa Pedicure waar je ook met meerdere vriendinnen tegelijkertijd en met een hapje en drankje van kunt genieten.

• Go Time x Caption •
Voor een fervent lakker van de natuurlijke nagels is Caption van Young Nails een prachtige nagellak met hoog pigment.

Door de afgeronde kwast kan iedereen de lak strak aanbrengen. Vaak is de lak al in één laag dekkend. In de Base coat zit een nagelverharder en verzorging verwerkt.

Caption nagellak en Go Time Gellak zijn een geweldig duo. Zoveel kleur maakt het moeilijker om te kiezen maar daar helpen onze stylistes je graag bij.

Nagelstudio KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar
CND Shellac Rhythm & Heat collectie