Nieuwsbrief Najaar/Winter 2018

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2018, nummer 39

• Trends •
Rood is de kleur waar ons oog op valt; het staat voor passie en kracht.

Blauw is kalmerend en komt helemaal terug, eerder al gespot op de catwalk en nu in het straatbeeld.

En we zien het fantasierijke roze terug in allerlei kleurtonen deze winter; wollen mantels, sporty sneakers en ga zo maar door, kortom een mix van materialen, en kleur bekennen mag weer.

• Volle Wimpers •
Wij bieden een ruime keuze aan Wimperextension behandelingen om je wimpers te verlengen en voller te laten lijken; one by one, 3D of de zeer volle variant Russian Volume.

WimperextensionsWimperverlenging (Volume Lashes) met Lash Extend

Naast Lash Lifting waarmee je de natuurlijke wimpers een permanente krul geeft, is er nog een mogelijkheid: het wimpergroeiserum, waarmee je eigen natuurlijke wimpers kunt laten groeien.

De eerste vraag die je hoort is werkt dat dan? ja het werkt echt, je krijgt er geen vollere wimpers van maar ze groeien wel en daardoor voller ogend. De variant van Lash Extend is erg gewild en deze valt niet in de categorie serums die recent negatief in het nieuws zijn geweest.

• Gelish #1 x CND Shellac 2.0 •
Over rood gesproken, als dat de kleur van dit seizoen is wat is er dan mooier als je stijlicoon Marilyn Monroe naar voren kunt schuiven. Gelish -sinds kort weer de beste gellak in de wereld- doet het gewoon voor haar winterserie Forever Fabulous

Volgens Gelish omdat we voelen dat haar tijdloze en baanbrekende houding past bij de energie van Gelish en Morgan Taylor.

De kleuren in de serie hebben zeer toepasselijke namen zoals het felrode A Kiss From Marilyn, de felrode glitter Some Like It Red, het parelkleurige I Prefer Millionaires en het fijn zilver glitter Diamonds Are My BFF

In een poging de eerste plaats te heroveren slaat Creative Nail Design (CND) terug met CND SHELLAC LUXE™, een 2-staps versie van de meest succesvolle gellak in de afgelopen 10 jaar.

CND Shellac LuxeCND Shellac Luxe nagellak kleuren

Deze nieuwe innovatie heeft een open structuur waardoor afweken sneller kan en de blootstelling van de huid aan Aceton wordt verkort; Aceton is absoluut niet schadelijk maar sommige vrouwen vinden het soms toch niet prettig.

De prijs van een behandeling is bij ons gelijk aan die van gewone Shellac en natuurlijk beschikbaar in al onze vestigingen.

• Gellak/Shellac Kortingsmaand November •
November is bij Studio KiKi de Gellak/Shellac kortingsmaand, een mooie gelegenheid om voordelig kennis met de nieuwste kleuren Gellak of CND Shellac in combinatie met een Manicure, Pedicure of kunstnagels.

CND Shellac Manicure en PedicureCND Shellac Manicure en Pedicure met de kleur Arrowhead uit de Wild Earth collectie (2018)

Hou onze website en social media pagina’s in de gaten voor alle Gellak en CND Shellac aanbiedingen in November!

Bekijk alle november Kortingsacties

• Gelish PolyGel overtuigend •
Soms is iets nieuws even wennen, voor ons en voor de klant, maar naarmate de tijd verstrijkt begint het steeds duidelijker te worden; PolyGel kunstnagels zijn meer en meer terrein aan het winnen op de acryl- en gelnagels.

PolyGel is een materiaal dat zit tussen de acryl- en gelnagel, het is zeer sterk en toch flexibel om te dragen. Oplosmiddelen zijn tot een minimum beperkt daardoor geurloos en het is hypoallergeen.

Deze eigenschappen in combinatie met een comfortabel draaggevoel worden door heel veel klanten inmiddels erg gewaardeerd.

Alles is mogelijk van een natuurlijke layering of cover tot een extreem wit/roze combi.

• Kerst •
Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!
Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails
Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.

Nagelstudio KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar