Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2019

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2019, nummer 40

• Trends •
Het is weer volop lente en hopelijk is de warme periode rond Pasen de voorbode voor een fantastische zomer.

Dit jaargetijde nodigt ons uit om er op uit te trekken, heerlijk even buiten in de frisse natuur met alle bloesem en kleuren.

Het twitteren en gezang van de vogels brengt ons het vrolijke gevoel en de heldere kleuren van de veren komen terug in onze kleding en nagels. Frisse heldere tonen zoals fuchsia, groen en geel.

• The Eyelash Bar •
Ja het kon natuurlijk niet uitblijven, Wimperverlenging met extensions en Lash Lifting zijn hot, volwassen en zo groot dat ze daardoor op eigen benen kan staan; dus begon het te kriebelen en hebben we The Eyelash Bar opgericht.

De eerste Eyelash Bar is geopend op het Weena 95 naast onze befaamde Tutti Colori Nail Bar en de tweede Eyelash Bar is een shop in shop op onze locatie op de van Bearlestraat in Amsterdam.

WimperextensionsWimperverlenging (Volume Lashes) met Lash Extend

The Eyelash Bar heeft een ruime keuze aan Wimperextension behandelingen om je wimpers te verlengen en voller te laten lijken; one by one, 3D of de zeer volle variant Russian Volume.

Naast Lash Lifting waarmee je de natuurlijke wimpers een permanente krul geeft, is er ook het Wimper-groeiserum, waarmee je eigen natuurlijke wimpers kunt laten groeien.

In samenwerking met Lash Extend zullen er bij The Eyelash Bar Academy cursussen en opleidingen verzorgd gaan worden.

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op eyelashbar.nl en volg ons voor het laatste nieuws op instagram.com/eyelashbar.nl

• Zomertijden •
In de zomermaanden juni, juli en augustus hebben wij weer ruimere openingstijden op maandag, donderdag en vrijdag.

Tutti Colori Nail Bar in Amsterdam en Rotterdam zijn beide op maandag open en op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur.

De openingstijden van de The Eyelash Bar zijn hetzelfde als Tutti Colori Nail Bar.v
• Gelish Spa Manicure & Pedicure •
Gelish blijft haar assortiment uitbreiden en heeft onlangs een heuse Spa lijn voor handen en voeten uitgebracht onder de naam Bare Luxury by Morgan Taylor.

We zijn het al geruime tijd aan het testen en er is maar één conclusie; dit is fantastisch!

Gelish Bare Luxury Spa Manicure & Pedicure

Alle producten zijn rijk aan oliën en met de heerlijke geurtonen die bij je stemming passen, verfrist en ontspant het hele lichaam tijdens de behandeling van je handen en voeten. 4 luxe stappen die echt even een moment voor jezelf zijn.

• Gelish Gel Polish •
De The Color of Petals collectie voor het voorjaar bestaat voornamelijk uit botanische pasteltinten, voor de zomer gaat Gelish -zoals we gewend zijn- er weer helemaal voor met spetterende felle kleuren in de Rocketman collectie.

• CND Shellac Gel Polish •
CND verschuift het accent meer en meer naar CND Shellac Luxe door van deze Gellak meer kleuren uit te brengen dan van de gewone.

Nou ja gewoon kan je CND Shellac natuurlijk niet noemen, ze is wereldwijd 10 jaar op rij verkozen tot beste Gel nagellak en wat ons betreft nog steeds de nummer 1; de behandeling wordt door onze klanten als meest prettig ervaren en het assortiment prachtige kleuren is onvergelijkbaar met alle andere gellakken.

Voor het voorjaar zien we romantische kleuren in de Sweet Escape serie en klassieke kleurtonen voor als je trouwplannen hebt in de Yes I do collectie. De kleuren van beide collecties worden, zoals we gewend zijn van CND, door iedereen met veel plezier gekozen, toppers zijn Forever Yours en Bouquet

Voor de zomer zien we stedelijke kleuren in de Prismatic collectie met toepasselijke namen als Psychedelic, Holographic en Aura.


een hele fijne zomer gewenst!

Nagelstudio KiKi Nails, Tutti Colori Nail Bar & The Eyelash Bar
CND Shellac Rhythm & Heat collectie