Nieuwsbrief Najaar/Winter 2019

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2019, nummer 41

• Trends •
De expressieve couture modeshows hebben veel invloed op de kleuren bij ons in de salons; we zien dierenprints, glitter en glans.

Combineer gerust het diep donkergroene Aura met twee nagels nude Baby Smile, beide CNDShellac™ Gel Polish, en je loopt helemaal in de pas.

• The Eyelash Bar •
Velen hebben onze nieuwe wimper bar inmiddels al bezocht en iets vertraagd is ook The Eyelash Bar in Amsterdam open.

WimperextensionsWimperverlenging (Volume Lashes) met Lash Extend

The Eyelash Bar heeft een ruime keuze aan Wimperextension behandelingen om je wimpers te verlengen en voller te laten lijken; one by one, 3D of de zeer volle variant Russian Volume.

Naast Lash Lifting waarmee je de natuurlijke wimpers een permanente krul geeft, is er ook het Wimper-groeiserum, waarmee je eigen natuurlijke wimpers kunt laten groeien.

In samenwerking met Lash Extend zullen er bij The Eyelash Bar Academy cursussen en opleidingen verzorgd gaan worden.

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op eyelashbar.nl en volg ons voor het laatste nieuws op instagram.com/eyelashbar.nl

• Meer zoenen van Marylin •
Vorig jaar steelde Gelish de show door stijlicoon Marilyn Monroe naar voren te schuiven, met haar nieuwste winterserie Forever Marylin wordt hier een vervolg aangegeven.
Gelish Forever Marylin
Naast dat Gelish nog steeds verkozen is tot beste gellak in de wereld is ze ook vegan, voor steeds meer mensen een belangrijk punt.

De kleuren in de serie hebben zeer toepasselijke namen zoals bijvoorbeeld het tomaatrode Classic Red Lips, het fijn zilver glitter Some Girls Prefer Pearls en het bruinkleurige Thats’ So Monroe.

• Cadeaus •
De mogelijkheden met onze nieuwe Lookgood.today software zijn flink uitgebreid, naast de nieuwe klantenkaarten waarmee je afspraken kunt boeken, kun je nu ook online digitale cadeaukaarten kopen voor een bedrag of voor een behandeling. Onze feestelijk verpakte cadeaukaarten zijn ook af te halen bij onze vestigingen.

Onze nieuwe Cadeaukaart

Maar voor cadeaus kun je ook denken aan de vegan en cruelty free producten van Marc Inbane, waarmee je Je zomertan kunt vasthouden in het najaarsseizoen. Je kunt de producten gewoon mengen met je dagcrème of lotion, en met de black exfoliator gemaakt van met lava houd je de huid superzacht.

Fantastisch zijn de super de luxe wimperproducten van Lash Extend evenals de nagelverzorgingsproducten van CND; zoals de heerlijk geurende CND Scentsations lotions of crèmes waarmee je de huid kunt beschermen tegen kou of uitdrogen. En niet te vergeten de bijzondere CND Vinlyux nagellakken verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren.

• Kerst •
Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal koopavonden en verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!
Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails
Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.

Nagelstudio KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar