Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2020

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2020, nummer 42

• Trends •
Het voorjaar is de periode die gekarakteriseerd wordt door het leven, het leven dat volop tot bloei komt!

Maar deze periode is er nu ook één van saamhorigheid en liefde voor elkaar. Nee we laten ons niet gek maken en we zullen deze periode met zijn allen doorstaan.

Gelukkig zijn er nieuwe initiatieven en mensen zorgen voor elkaar, na deze periode zorgen we samen weer dat Nederland tot bloei komt!

En om te beginnen doen we dat met alle nieuwe frisse collecties zoals de English Garden van CND Shellac die je uitnodigt om de zon weer te zien schijnen.

• Download the App •
Vele van jullie hebben al kennis gemaakt met ons boekingssysteem Lookgood.today. Zelf je afspraak inplannen of verplaatsen op ieder moment van de dag.

Lookgood.today

Nu is er onze App, waarin het nog simpeler is om alles zelf in de hand te hebben. Simpelweg op je telefoon en dus altijd bij de hand op je werk, thuis of zelfs op je vakantieadres.

• The Eyelash Bar •
Ja het kon natuurlijk niet uitblijven, Wimperverlenging met extensions en Lash Lifting zijn hot, volwassen en zo groot dat ze daardoor op eigen benen kan staan; dus begon het te kriebelen en hebben we The Eyelash Bar opgericht.

De eerste Eyelash Bar is geopend op het Weena 95 naast onze befaamde Tutti Colori Nail Bar en de tweede Eyelash Bar is een shop in shop op onze locatie op de van Bearlestraat in Amsterdam.

WimperextensionsWimperverlenging (Volume Lashes) met Lash Extend

The Eyelash Bar heeft een ruime keuze aan Wimperextension behandelingen om je wimpers te verlengen en voller te laten lijken; one by one, 3D of de zeer volle variant Russian Volume.

Naast Lash Lifting waarmee je de natuurlijke wimpers een permanente krul geeft, is er ook het Wimper-groeiserum, waarmee je eigen natuurlijke wimpers kunt laten groeien.

In samenwerking met Lash Extend zullen er bij The Eyelash Bar Academy cursussen en opleidingen verzorgd gaan worden.

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op eyelashbar.nl en volg ons voor het laatste nieuws op instagram.com/the.eyelashbar

• Spa Pedicure •
Ook deze zomer moeten de voetjes verwend worden en dat kan op onze heerlijke Spa Pedicure loungebank en rivierstenen kommen.

Na een dompelbad met zeezout en verkwikkende geuren zoals munt, sinasappel en bloemen, worden de voeten en nagels verzorgd tot in de puntjes.

Afsluitend is er altijd een zalige scrubmassage en als finishing touch kleur of een simpele maar natuurlijke glans op de teennagels, zo op je flipflops de zomer in.

• Tutti Nail Art •
De één vindt het te niks en de ander geweldig; mini-malistische Nail Art in de Pop Art steal van Andy Warhol.

pop art nailsHand Painted Pop Art Nails

Duidelijk is in ieder geval dat Pop Art Nails een fantastische aanvulling zijn op de uitgebreide mogelijkheden aan Nail Art bij ons; Strass, Babyboom, Folies, Glitters, Color Blocks en Handpainting zoals Pop Art.

Onze passie voor kleur hebben jullie al veelvuldig voorbij zien komen en van genoten. Onze salons hebben niet voor niets de naam Tutti Colori, Italiaans voor alle kleuren, diezelfde passie hebben wij ook voor Nail Art!

• CND™ Shellac™ Gel Polish English Garden •
Deze collectie nodigt je uit om te ontsnappen naar een tuin met weelderige bloemen met zachte delicate kleuren die het gevoel oproepen van vernieuwing die allen de lente geeft.

Een veelzijdige collectie met 6 veelzijdige tinten, koele pastelkleuren en elegante neutrale kleuren, waar je ook hele leuke nail art mee kunt maken


een hele fijne zomer gewenst!

Nagelstudio KiKi Nails, Tutti Colori Nail Bar & The Eyelash Bar
CND Shellac Rhythm & Heat collectie