Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2021

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2021, nummer 44

• Trends •
Als je net als wij heel blij wordt van kleur, dan hebben wij het voor je; van kikker groen tot zacht roze en alles wat daar tussen zit, met Nail Art of gewoon een prachtige kleur, simpel sheer of met een sparkle; Tutti Colori heeft ze allemaal.

Dit is het seizoen dat jij je weer mag laten zien in knal roze, want hot pink is trending!

Nog een beetje in de Corona blues, trakteer jezelf op ons verwen moment in de spa baden met een pedicure en natuurlijk kleur op je teennagels. Met onze Spa Pedicure wordt je ondergedompeld in een warm bad met zeezout en scrub en vanzelfsprekend alles wat nodig is voor de start van een seizoen met blote voeten.

Ook is de jurk weer helemaal terug en vooral boho lang met leren slippertjes die je zeker aan wilt na onze Spa Pedicure.

• CND Shellac Summer City Chic •
Be Cosmopolitan cool in hot hues, ofwel felle kleuren die cool zijn om te dragen, dat typeert volgens CND de zomercollectie 2021 van haar CND™ Shellac™ Gel Polish.
CND Shellac Summer City Chic
Namen als Sangria at Sunset, Beach Escape en Pop-Up Pool Party laten dan ook niets aan de verbeelding over, wat ons betreft kan de zomer beginnen!

• Marc Inbane •
Een veilige manier van bruinen zonder schadelijke stoffen, dat zijn de producten van Marc Inbane. Een verwen moment voor mannen en vrouwen die verlangen naar een zongebruinde huid. Voor een subtiele glow tot aan een sunkissed look.

De producten zijn Vegan en vooral veilig voor onze huid. Van tanning mousse tot tanning drops om te mengen in je dagcrème, met een heerlijke doucheschuim en scrub van lava om je huid goed voor te bereiden op een seizoen met blote benen.

• Nieuw seizoen, nieuwe locatie •
Wij hebben tijdens de lockdown niet stil gezeten, onze ideeën gebundeld en gebouwd aan een nieuwe locatie in hartje Rotterdam aan de Meent.

Met trots nodigen wij iedereen uit want het is echt prachtig geworden; met 8 Spa baden en 6 Manicure plekken aan de bar kun je uit alle behandelingen kiezen, samen met een vriendin, partner of gewoon met vrienden die ook willen ontspannen. Heerlijk daarna een terrasje pakken of even winkelen in de buurt.

• Biab Nails (CND Plexigel, The GelBottle) •
CND introduceerde vorige zomer PlexiGel, een Brush in a bottle (BIAB) met een spiegelglans zo transparant dat het glas doorzichtig is.
Biab nagels, CND Plexigel, The GelBottle
Iedereen kan weer met dunne maar toch sterke nagels de zomer in en natuurlijk met, of zonder kleur. CND Plexigel is echt een product om van te genieten, niet verwonderlijk dat het inmiddels een trouwe schare fans heeft die heel erg blij zijn met deze innovatie.

The GelBottle (TGB) is een Biab die snelle bekendheid heeft gekregen door Kylie Jenner en Kim Khardasian, het is een hele natuurlijk uitziende dunne gel die de nagels verstevigd, je kan er kleine imperfecties mee camoufleren, en met de zachte nude kleur hoef je er niets meer aan te doen.

Voor onze Nail Art lovers gaat dit merk verder met uitzonderlijke felle kleuren die je zo kan dragen, of met een Nail Art zoals je die deze zomer overal terug gaat zien.

Natuurlijk is ook dit product Vegan, Cruelty Free en heeft zelfs de Leaping Bunny, een certificering van 8 dierenbeschermings groepen.

Zoek je uitgebreide Nail Art boek dan op één van onze locaties en kies uit grafisch of handpainted nail-art.


een hele fijne zomer gewenst!

Nagelstudio KiKi Nails, The Eyelash Bar & Tutti Colori Nail Bar
CND Shellac Rhythm & Heat collectie