Nieuwsbrief Najaar/Winter 2021

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Najaar/Winter 2021, nummer 45

Onze nieuwe Cadeaukaart
• Trends •
Als de dagen korter worden en het vroeg donker is daar weer die gezellige knusse tijd. De ton sur ton met roomwitte en nude kleuren zie je overal in terug; van kleding tot nagels en zelfs cosy met je woondeken op de bank.

Voor de feestdagen wikkel je jezelf in oogverblindende luxe truitjes en jurken, we mogen weer uitpakken dit seizoen met dieprood en nachtblauw en een touch oranje of warm geel op je nagels.

Alle nageltrends hebben het in hun collecties en vele van onze klanten hebben er al kennis mee gemaakt, het smaakt naar meer!

• Cadeaus •
De mogelijkheden met onze Lookgood.today software zijn uitgebreid, naast klantenkaarten waarmee je afspraken kunt boeken, kun je ook online digitale abonnementen en cadeaukaarten kopen voor een bedrag of voor een behandeling. Onze feestelijk verpakte cadeaukaarten zijn ook af te halen bij onze vestigingen.

Onze nieuwe Cadeaukaart

Maar voor cadeaus kun je ook denken aan de vegan en cruelty free producten van Marc Inbane, waarmee je je zomertan kunt vasthouden in het najaarsseizoen. Je kunt de producten gewoon mengen met je dagcrème of lotion, en met de black exfoliator gemaakt van lava houd je de huid superzacht.

Fantastisch zijn de super de luxe wimperproducten van Lash Extend evenals de nagelverzorgingsproducten van CND; zoals de heerlijk geurende CND Scentsations lotions of crèmes waarmee je de huid kunt beschermen tegen kou of uitdrogen. En niet te vergeten de bijzondere CND Vinlyux nagellakken verkrijgbaar in meer dan honderd kleuren.

• Nail Art •
Zoek je uitgebreide Nail Art met het oog op de feestdagen, boek dan op één van onze locaties en kies uit grafisch of handpainted nail-art.

• CND Shellac •
Less is more zullen ze bij Creative Nail Design (CND) hebben gedacht, een simpele maar duidelijke boodschap die past in de tijdgeest.

Dat doet CND met de prachtige nieuwe herfst- en wintercollecties Wild Romantics, typische rijke, wilde en romantische warme herfstkleuren

en Party Ready in aanloop naar de winter met diepdonker nachtblauw, aangevuld met goud en brons als sterren aan de hemel en de alom favoriet een zacht romige wit.

• Biab Nails (CND Plexigel, The GelBottle) •
Hip, hot en trending is de beste omschrijving van wat we op dit moment zien met Brush in a bottle (BIAB), de oplossing voor iedereen met dunne broze nagels die sterke en natuurlijke nagels wil, met of zonder kleur, want niet onbelangrijk Biab is Vegan en Cruelty Free.

CND Plexigel is echt een product om van te genieten, niet verwonderlijk dat het inmiddels een trouwe schare fans heeft die heel erg blij zijn met deze innovatie.

The GelBottle (TGB) is een Biab die snelle bekendheid heeft gekregen door Kylie Jenner en Kim Khardasian, het is een hele natuurlijk uitziende dunne gel die de nagels verstevigd, je kan er kleine imperfecties mee camoufleren, en met de zachte nude kleur hoef je er niets meer aan te doen.

• Kerst •
Aan het einde van het jaar rond de feestdagen hebben wij traditiegetrouw weer een aantal verlengde openingstijden.

Boek tijdig een favoriete plek voor of rond de Kerst om er zeker van te zijn verzorgd de feestdagen in te gaan.

Reserveer op tijd en maak nu al een afspraak!

Kerstgroet van Nagelstudio KiKi Nails
Alvast prettige kerstdagen en de beste wensen voor een gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.