Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2022

Nagelstudio KiKi Nails • Nieuwsbrief Voorjaar/Zomer 2022, nummer 46

• Trends •
De warme zomerstralen dit voorjaar geven ons een super humeur en een energieboost. Dit is overduidelijk te zien op de terrassen en op straat. Iedereen heeft er weer zin in!

De kleurentrends waren nog nooit zo uitbundig, ook in de mode wordt gespeeld met alle kleuren (Tutti Colori).

Onze collega’s kunnen niet wachten om jullie te begeleiden met het uitzoeken van één van onze nieuwe kleuren.

• CND Shellac • Mediterane schittering •
Na de donkere periode van de lockdowns komt CND met een zeer toepasselijke en letterlijk schitterende voorjaarscollectie Shellac onder de naam Rise & Shine; een wederopstanding van zonnige kleuren met namen als Poppy Fields, Oceanside en Mind Over Matcha.

De zomercollectie Mediterranean Dream is een verwijzing naar het pittoreske palet aan kleuren die we allemaal kennen uit de omgeving aan de Middellandse zeekust en toepasselijke namen als Limoncello, Olive Grove en Terracotta Dreams.

• Nieuwe CND Spa Manicure en Pedicure lijn •
Al een tijdje aangekondigd maar nu is het dan zover CND komt met een nieuwe lijn Spa producten; CND Pro Skincare.

De lat ligt voor CND heel erg hoog want de vorige lijn heeft 20 jaar lang elk jaar weer vrijwel alle prijzen gewonnen die je maar kunt bedenken.
CND Pro Skincare
Het is een complete lijn van prebiotisch verrijkte spa-producten voor een gezonder uitziende huid; zoals de Callus Smoother, Mineral Bath, Exfoliating Sea Salt Scrub, Intensive Hydration Treatment, allemaal producten die zijn uitgebalanceerd voor handen & voeten.

Kortom een zeer uitgebreide lijn waar wij u graag over willen informeren in onze salons.

Cruise de zomer in met prachtige kleuren en geuren die je meevoeren op een ontspannen en luxe vakantie. Dus jurkjes en flipflops aan en flaneren op de boulevards.

• Biab Nails (CND Plexigel, The GelBottle) •
Inmiddels veroverd Biab de harten van velen met al haar fantastische nude kleuren die de afgelopen verder zijn uitgebreid met nog meer kleuren. Ook de soft Almond gel tips die volledig afweekbaar zijn komen er aan; het allernieuwste van The GelBottle voor verlenging zo helder als glas, met een kleur of natuurlijk Nail Art.

CND introduceerde twee jaar geleden zomer PlexiGel, een Builder in a bottle (BIAB) met een spiegelglans zo transparant dat het glas doorzichtig is.
Biab nagels, CND Plexigel, The GelBottle
Iedereen kan weer met dunne maar toch sterke nagels de zomer in en natuurlijk met, of zonder kleur. CND Plexigel is echt een product om van te genieten, niet verwonderlijk dat het inmiddels een trouwe schare fans heeft die heel erg blij zijn met deze innovatie.

CND Plexigel is uitgebreid met nude kleuren zoals Soft Blush, Milky Mauve, Oat Milk en Porcelain.

The GelBottle (TGB) is een Biab die snelle bekendheid heeft gekregen door Kylie Jenner en Kim Khardasian, het is een hele natuurlijk uitziende dunne gel die de nagels verstevigd, je kan er kleine imperfecties mee camoufleren, en met de zachte nude kleur hoef je er niets meer aan te doen.

Voor onze Nail Art lovers gaat dit merk verder met uitzonderlijke felle kleuren die je zo kan dragen, of met een Nail Art zoals je die deze zomer overal terug gaat zien.

Natuurlijk is ook dit product Vegan, Cruelty Free en heeft zelfs de Leaping Bunny, een certificering van 8 dierenbeschermings groepen.

Zoek je uitgebreide Nail Art boek dan op één van onze locaties en kies uit grafisch of handpainted nail-art.


een hele fijne zomer gewenst!

Nagelstudio KiKi Nails, The Eyelash Bar & Tutti Colori Nail Bar
CND Shellac Rhythm & Heat collectie