Wimperextensions

Studio KiKi Wimperextensions (Wimperverlenging)

Blink Lashes, Misencil en Lash Extend

Het geheim van de nationale en internationale sterren en bekend van TV en vele glamour bladen!

Het effect van wimperextensions moet je eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamorous uit, alsof je met lange wimpers bent gezegend of dat je een of andere wondermascara hebt gebruikt. Begin je er eenmaal aan dan wil je jezelf eigenlijk niet meer zonder zien. Je kunt ervoor kiezen om je wimpers langer en voller te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om ze alleen vol te maken. Zo lijkt het net alsof je alleen mascara op hebt. Er is een verschil tussen de dunne wimpers en de wat dikkere wimpers. De dunne wimpers geven een heel natuurlijk effect, laat je ze zo kort als je eigen wimpers dan lijkt het alsof je een klein beetje mascara op hebt gedaan in de ochtend. Laat je ze langer dan lijkt het alsof je mooie lange natuurlijke wimpers van jezelf hebt. De dikkere wimpers zorgen echt voor een goed mascara effect.

Het voordeel is ook dat je je ogen praktisch niet meer hoeft op te maken. De wimpers zijn zo zwart van zichzelf, dat het mascara overbodig maakt. Je kunt je nog wel opmaken met oogschaduw of oogpotlood als je dat zou willen. Ook dit kun je 's-avonds gemakkelijk verwijderen met make-up remover. Ook heb je verschil in krul van de wimper. Als je van jezelf al iets minder een krul hebt maken wij er een mooie krul van, je zal je eigen haartjes er niet doorheen zien.

Wimperextensions zijn ook perfect voor de vakantie, gewoon omdat je er geen omkijken meer naar hebt en niet riskeert om met uitgelopen mascara en oogpotlood uit de zee of het zwembad te komen. Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara. ’s Morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen. Wimperextensions is de wereldwijde trend! Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen wil opmaken maar toch goed voor de dag wil komen. Kortom de lange lashes waar iedere vrouw van droomt!

voor na voorbeeld Blink Lash WimperextensionsBlink Lashes - voor na voorbeeld van wimperverlenging met Blink Lash Wimperextensions

De wimperverlenging duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde formaldehyde vrije High Performance lijm. Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimperstrips en blijven circa 6 tot 8 weken zitten. Na ongeveer 2 tot 3 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.

De voordelen van Blink Lashes, Misencil en Lash Extend wimperextensions op een rijtje:

- Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende uitgesproken oogopslag
- Natuurlijke uitstraling
- Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen
- Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
- Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
- Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
- Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie
- Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
- Geen bosjes/trosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimperstrips
- Wordt pijnloos opgebracht
- Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder zich zorgen te maken over je wimpers
- Blijft 6 tot 8 weken zitten

De nieuwe manier voor permanente krul van de natuurlijke wimpers heet Lash Lifting, lees er alles over op Lash Lifting (Wimperlifting)

Studio KiKi • 3D Wimperextensions

3D wimperextensions valt onder de techniek van de Russian Volume. Hierbij creëren wij met ultra dunne haartjes (4x zo dun als de one by one haartjes), een 3D-waaiertje. Dat ziet er als volgt uit:

uitleg wimperverlening met 3D Wimperextensions

Links bovenin laat zien hoe een 3D-waaiertje eruit ziet. Omdat de wimperextensions die wij gebruiken een gewicht hebben van 0.05, zijn de 3 haartjes bij elkaar nog steeds lichter qua gewicht dan 1 one by one haartje. Daardoor voelen de extensions ultra zacht aan, en blijven ze langer zitten. Na 4-6 weken hoeft er pas opgevuld te worden.

Deze techniek is iets duurder vanwege de kwaliteit en het handwerk voor de techniek zelf.

Studio KiKi • Misencil Wimperextensions

Wij laten je graag kennis maken met het nieuwste merk wimperextensions; Misencil (ook wel mevrouw Wimper in het Frans). Dit merk wordt geproduceerd in Canada. En wat Canada betreft, staan de regels voor veiligheid en gezondheid qua ingrediënten altijd bovenaan.

Misencil heeft sinds haar bestaan al vele prijzen gewonnen met allerlei producten. Het fijne aan dit merk is dat het geproduceerd is door een oogarts, en in een laboratorium getest. Alle producten bevatten groene appelstamcellen, die de groei en gezondheid van de natuurlijke wimperhaartjes bevorderen.

De algehele behandeling is veel luxer dan de andere wimperbehandelingen. Ook is er de mogelijkheid om producten voor jezelf aan te schaffen na de behandeling. Zoals een wimperkrulheater voor de extensions, en een ooggel met massagetool voor de huid en ogen.

voorbeeld Misencil WimperextensionsMisencil - voorbeeld van one by one wimperverlenging ultra zachte Wimperextensions

Wat nog wel het meest innovatieve is met dit merk, is dat er een lijm is ontwikkeld die mensen met een allergie op wimperlijm, ook kunnen dragen. Ook mensen met gevoelige ogen zouden hier geen problemen mee moeten krijgen.

De Misencil wimpers zijn anders dan alle andere wimperextensions. Je kunt zoal met een one by one techniek, een 3D effect creeeren. Dit komt omdat het gewicht van de haartjes vele malen lichter is maar toch hetzelfde effect geeft qua dikte van de haartjes als bij bijvoorbeeld een mascaralook.

Het aanbod in Wimperverlenging bij Studio KiKi bestaat uit:

• Klantbeoordelingen

Waardering: 4.5 - 244 beoordelingen

Klanten die onze vestigingen bezochten gaven de volgende beoordelingen voor Wimperextensions:

(5/5)

❤️

Bezocht op zaterdag 11 november 2023 vestiging KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar in Rotterdam voor Wimperextensions (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Uitstekend Service Uitstekend Hygiene Uitstekend Prijs/Kwaliteit Uitstekend
Meer beoordelingen bekijken